TIFFANY SPAVACA SOBA

Napomena: Test

Potrebna Vam je pomoć pri kupovini?

Podeli

Opis

Kolekcija Tiffany spavaće sobe predstavlja spoj elegancije i rustičnog šarma, savršeno uravnoteženog sa metalnim ručicama. Ova kolekcija nameštaja karakteriše autentičan, rustični dizajn koji dodaje toplinu i karakter vašem prostoru.

Svaki komad nameštaja iz kolekcije Tiffany izrađen je sa pažnjom i preciznošću, koristeći kvalitetne materijale i izražavajući posebnu estetiku rustičnog dekora. Metalne ručke dodaju suptilan industrijski dodir, pružajući savršen kontrast.

Ova elegantna kolekcija spavaće sobe inspirisana je rustičnim teksturama i bojama, stvarajući prijatan i udoban ambijent za opuštanje. Bilo da se radi o krevetu, noćnom ormariću ili garderoberu, svaki komad Tiffany kolekcije doprinosi atmosferi topline i udobnosti u vašem domu, stvarajući prostor u kojem ćete se osećati opušteno i udobno.

DIMENZIJE KREVETA:

Visina Širina Dubina
93.6
171.1
206.7

 

DIMENZIJE NOĆNOG ORMARIĆA:

Visina Širina Dubina
47.9
49
37

 

DIMENZIJE ORMARA 3D4SZ:

Visina Širina Dubina
209
159
62.4

 

DIMENZIJE OGLEDALA:

Visina Širina Dubina
71,8
125
6,7

 

DIMENZIJE ORMARA 4D2SZ:

Visina Širina Dubina
212.1
209
62.4

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „TIFFANY SPAVACA SOBA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Preporučeni proizvodi

U Siti Firniture, verujemo da je naš odnos sa ljudima ključan za uspeh. Posvećeni smo pružanju izvanrednog iskustva našim klijentima, jer nam je njihovo zadovoljstvo najveći prioritet.

Sa pažljivim slušanjem, razumevanjem njihovih potreba i želja, te pružanjem personalizovanog pristupa, nastojimo da svaki susret sa našim timom bude izuzetno zadovoljstvo za naše klijente. Vaš osmeh i zadovoljstvo su naša najveća nagrada.