JAGGER SPAVAĆA SOBA

Napomena: Test

Potrebna Vam je pomoć pri kupovini?

Podeli

Opis

Spavaća soba Jagger predstavlja izuzetan spoj elegancije, funkcionalnosti i modernog dizajna. Izrađena od visokokvalitetnog univera, ova spavaća soba pruža izdržljivost i estetsku privlačnost koja će oduševiti svakog ljubitelja kvalitetnog namještaja.

U kombinaciji boja orah i crna, spavaća soba Jagger odiše sofisticiranim šarmom. Topla orahova boja pruža osjećaj prirodnosti i topline, dok crni detalji donose dozu suvremenosti i elegancije. Svaki komad namještaja u ovoj sobi, bilo da je to krevet, ormar, noćni ormarić ili komoda, pažljivo je dizajniran kako bi se savršeno uklopio u harmoniju boja i stvorio impresivan vizualni dojam.

DIMENZIJE KREVETA

Visina Širina Dubina
92.4
167
208

DIMENZIJE NOĆNOG ORMARIĆA

Visina Širina Dubina
925
50
3.8

DIMENZIJE ORMARA

Visina Širina Dubina
213.4
160.4
60

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JAGGER SPAVAĆA SOBA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Preporučeni proizvodi

U Siti Firniture, verujemo da je naš odnos sa ljudima ključan za uspeh. Posvećeni smo pružanju izvanrednog iskustva našim klijentima, jer nam je njihovo zadovoljstvo najveći prioritet.

Sa pažljivim slušanjem, razumevanjem njihovih potreba i želja, te pružanjem personalizovanog pristupa, nastojimo da svaki susret sa našim timom bude izuzetno zadovoljstvo za naše klijente. Vaš osmeh i zadovoljstvo su naša najveća nagrada.